2012-11-21 00:12:13• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - A legnehezebb bízni

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

A Hold ma a Halak jegyében marad. Jó ötleteid vannak, jól el is tudod adni őket, és jól is fejezed ki magad. Használd ki ezt az adottságot, hogy támogatást találj. Ma utoljára lesz Vénusz erős. Ezzel az este többé-kevésbé meg is van mentve. Sugárzol, jó a kedved, és valóságos jótétemény vagy mások számára. Szívesen vannak a közeledben, és keresik veled a kapcsolatot. Kell ennél több? Érzed, milyen kedvelt vagy, és ez tetszik neked.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ez lesz a heted legjobb napja. Kellemes dolgokat mondanak neked, valószínűleg barátaiddal fogsz találkozni, este pedig lesz egy hosszú beszélgetésed, ami boldoggá fog tenni. Az éjjel okvetlenül figyelj oda álmaidra. Lehet, hogy Vénusz jelentkezik bennük. A nagyon érzékeny és nyitott emberek álmukban meglátják a planéták érkezését. Ez annak a jele, hogy különösen szoros kapcsolat áll fenn köztük és az illető bolygó között, ami egy fantasztikus dolog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tudom, legnehezebb dolog bízni. Nem lehet tudni, nem jobb-e saját kezünkbe venni életünket. Ma azonban a bizalom útjára lépsz, még ha ez azt is jelenti, hogy nem teszel és nem vársz el semmit. A helyes dolog benned játszódik le: képzeld el, Vénusz tényleg a te kedvesed, és ma töltitek el az utolsó közös estéteket. Fordíts erre annyi időt, amennyit csak lehet, utána engedd őt távozni. Ha ezután elképzeled, ahogy a Nap a te jegyeddel szemben foglal helyet, meg fog nyugodni a lelked, és még boldog is leszel.

Napi horoszkóp - rák

Rák

A szerda egyike lesz a legerősebb napjaidnak ezen a héten. Az erő és a vállalkozási kedv érzetével ébredsz fel. Ma sok mindent el akarsz végezni. A Hold mellett Mars is a te oldaladon áll, és ez további támogatást jelent napi munkádban. Csupán késő délután kell jobban belehúznod, valószínűleg lesz egy problémád, amit nem tudsz egyszerűen megoldani, estig azonban megbirkózol vele. A következő éjjel két fontos kozmikus eseményre kerül sor: egyik az, hogy a Nap belép a Nyilas jegyébe, a másik, hogy Vénusz a Skorpió jegyébe lép.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a Hold már a Halak jegyében áll. Ez a helyzet megakadályozza a közelséget. Minden ember teret szeretne magának. Fenyegeti ez a szerelmedet? Vagy csak megvonja kedvesed tőled magát? Mindenesetre óvatosnak kell lenned. Ne ess azonban mindjárt pánikba: a Halak jegyében álló Hold alatt nagyon könnyen becsaphatod saját magad is. Az éjjel a Nap belép a Nyilas jegyébe, amíg Vénusz a Skorpió jegyébe lép át.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma Plútó azt akarja, hogy ne tedd magadat kicsivé, hanem lépj bátran elő. Csak ismételni tudom, hogy sokkal inkább, mint eddig a szívedet kellene kövessed. Ha pedig a szíved azt súgja, hogy egy bizonyos helyzet rossz érzést kelt benned, akkor maradj tőle távol. Ma több olyan helyzettel is szembekerülsz, amelyek nem nyerik el a tetszésedet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma a Halak jegyében áll, és délelőtt erős kapcsolatokat vesz fel Szaturnusszal és Plútóval. Ez az erő azonban inkább másoknak lesz hasznos, mint neked. Így jobb lesz, ha ma kissé visszatartod magad, és másokat magad elé engedsz. Így meg tudod kedveltetni magad. Este el kell búcsúznod Vénusztól. Egy kisebb ünnep helyénvaló lenne. Ha szerencséd van, nem leszel ekkor egyedül.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma csak akkor leszel elégedett, ha környezetedben mindenki jól érzi magát. Gondoskodsz másokról, nem gondolsz annyira a saját előnyödre, és harmóniára törekszel. Mivel azonban Uránusz is beavatkozik, olyan emberekkel kerülsz szembe, akik másképpen gondolkodnak és éreznek, mint te. Ez csalódásokat okozhat. Védd magad azzal, hogy egy kicsit többet gondolsz saját magadra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az egész szerda a Halak jegyében járó Hold alatt áll. Így ne pont mára tervezz be valami fontos dolgot. Késő délután kimondottan akadályba ütközik valamilyen szándékod kivitelezése. Ezután következik a mágia éjszakája: a Nap belép a te jegyedbe, és világosságot gyújt a bensődben. Lelked szívélyesen fogadja a Napot, és nagyon boldog lesz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Halak jegyében marad, és most meg kell érezned, mi a fontos. Bíznod kell ösztönös megérzésedben, és így azonnal észreveszed, ha akadályok tűnnek fel. E a te erősséged. Este egyszerre úrrá lesz rajtad a nyugtalanság. Próbáld meg megnyugtatni magadat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez az előkészület napja. Egyrészt a Nap ma éjjel be fog lépni a Nyilas jegyébe, ami számodra kedvez. Másrészt már csak órákba telik, amíg Uránusz is színre lép. Érzed az erejét? Érzed, hogy valami nagy dolog vár rád? Készen állsz erre a feladatra? Tele vagy vágyakozással, melyeket meg kellene osztanod valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma is a te jegyedből üdvözöl. A világ tárt kapukkal vár. A Hold megajándékoz azzal a csodálatos érzéssel, hogy minden rendben van úgy, ahogy van. Nem kell azonban mindjárt túlzásba esned, és nehéz feladatokra vállalkoznod: a Hold saját jegyedben lággyá, érzelmessé tesz. Ehhez nem passzol, hogy mint egy vadember, átgázolj mindenen.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: